Twitter Updates



Danskerne har gennem de senere år fået installeret nye køkkener, så vi når et gennemsnitligt Ferrari niveau. Det har imidertid ikke betydet at kvaliteten af det, der produceres stiger. Det mest anvendte værktøj er ofte pizzaskæren - og danskere indtager en bundplacering når det handler om indkøb af kvalitetsfødevarer.
Dette paradoks kan overføres til mange virksomheders indkøb af IT systemer. Der investeres i ERP, CRM, CMS osv. til millioner af kroner. Og hvad sker der? Man migrerer bare de eksisterende løsninger og forretningsgange over på de nye systemer. Kunderne får stadig lørdagskylling!
"Processen har trukket søm ud, og nu skal vi altså have en pause" - eller "Vi skal i gang med den næste store implementering". Virksomhederne udnytter kun en lille del af systemernes muligheder, selvom mange i dag godt kan ekskverere bedre dialog med kunderne.
Så pointen: Køber du et dyrt køkken, så lav god mad. Og hvis du ikke lige er så stærk til at flække nogle gode retter sammen, så er det måske en god ide at få inspiration og viden fra nogen der kan.

0 Comments:

Post a Comment



Nyere opslag Ældre opslag Start