Twitter Updates


Vildmeddatabasemarkedføring.dk

Jeg ved godt overskriften ikke er nem - og for øvrigt findes url'en ikke i virkeligheden. Det gør www.vildmedhistorie.dk tilgengæld, og hvordan den site opstod, er en historie om forskellige kompetencer der mødes, og pludselig er 1+1 = 5.

Substanz udgiver dvd-serien Danskernes Egen Historie - snart 50 dvd'ere med forskellige vinkler på danskernes liv gennem de sidste ca. 100 år. Regionale, de kongelige, landbruget, krigen osv. osv.

Substanz har solgt deres dvd'ere gennem detalihandelsen - men stor succes - men udgivelserne kommer så hurtigt, at det kan være svært for den kanal af følge med. Derfor har de en udfordring med distributionen. Vores firmaer bor i samme hus i Adelgade. Vi kommer til at tale sammen om udfordringerne, og hos gorrissen tænker vi naturligvis straks i e-mail permissions, databaser, seriesalg osv. osv.

Der er kort fra tanke til handling - og derfor oprettes firmaet vildmedhistorie.dk aps - hvor Substanz kan afsætte deres dvd'ere, og vi bidrager med vores viden om emnegenerering, loyalitet, krydssalg osv.
Selvom cvr. nummeret ikke er fyldt 14 dage, er vi oppe at køre med version 1.0 af siten - der i første omgang er en "almindelig-web-shop".

I aften (15. september) har vi vores ilddåb, da der bliver linket direkte fra TV2-site om "Forførende reklamer" til vores splinter nye butik.

Version 2.0, der gerne skulle være klar ultimo september -bliver naturligvis integrationen med markedets bedste marketingautomation-system, MillionHandshakes. Og derefter skal du passe på med at komme til at give os dine e-mailadresse :-) (og permission), for så giver vi dig rigtig mange gode ideer til, hvad du skal købe, og hvilke julegaver du skal giver til forældre, onkler og tanker. Med udgangspunkt i hvilke interesser du selv fortæller os, at du og din familie har.

For et bureau som vores bliver det rigtig spændende at få vores helt egen database - med rigtige kunder - hvor vi kan afprøve nogle af alle de ideer vi har, og derved få et "værksted", hvor vi får mulighed for at teste kommunikations-koncepter.

TG 15.09.07

0 Comments:

Post a Comment



Nyere opslag Ældre opslag Start